Способи оплати онлайн за електроенергію

23 бер 2020

Способи оплати онлайн за електроенергію

Останні декілька публікацій нашого Товариства викликали великий резонанс серед наших споживачів. Це приємно, оскільки свідчить про уважність та небайдужість черкащан до проблем енергетики області та до заходів, спрямованих на профілактику коронавірусу у нашій країні.

ТОВ "Черкасиенергозбут" дякує усім, хто залишає коментарі у соцмережах, висловлює свою думку за допомогою електронної пошти та телефонного зв'язку. Такі повідомлення допомогли звернути увагу на ще один нюанс, який лишився поза увагою. А саме – шляхи оплати рахунків в умовах карантину.

На даний момент, банківські установи відносяться до переліку об'єктів, які продовжують працювати в умовах запровадження надзвичайних заходів. Проте користуватися їх послугами варто із суворим дотриманням вказівок Міністерства охорони здоров’я. Тобто максимально мінімізувати відвідини місць можливого скупчення людей.

Тому, за можливості, здійснюйте усі необхідні розрахунки в режимі он-лайн. Усі великі банки, що здійснюють свою діяльність на території України, забезпечують своїх клієнтів послугами інтернет-банкінгу в режимі 24/7 (цілодобово і без вихідних). Цю послугу передбачає і особистий кабінет споживача ТОВ "Черкасиенергозбут".

Звісно, для літніх людей це може стати певною проблемою. Тому в цей нелегкий час ми закликаємо бути небайдужими і допомогти своїм знайомим, сусідам, родичам, в яких відсутній доступ до мережі Інтернет, або які є недостатньо впевненими користувачами сучасних гаджетів, здійснити усі необхідні платежі онлайн!

На сьогодні послуга інтернет-банкінгу існує практично у всіх українських банках. Вона, зокрема, дає можливість оплатити послуги з електропостачання онлайн. Серед найбільших варто відзначити: АТ "ПриватБанк" з Приват24, АТ "Ощадбанк" і WEB-банкінг "Ощад 24/7", Monobank|Universal Bank і їх додаток для смартфонів. Більш детальну інформацію з оплати онлайн, дивіться на сайті або дізнавайтесь на гарячій лінії вашого банку.

Крім того, функції оплати комуналки, в тому числі за енергопостачання, мають багато сервісів онлайн-платежів. Серед них можна виокремити Portmone.com.ua, iPay.ua та EasyPay.ua. Але зверніть увагу, що, на відміну від більшості банків, зазначені сайти беруть комісію за здійснення платежів близько 1% від суми оплати.

При оплаті не варто користуватися неперевіреними і ненадійними сайтами, адже вони можуть бути шахрайськими і використовуватися тільки для того, щоб отримати реквізити вашої карти і вкрасти гроші.

Пам'ятайте, паперові банкноти також можуть бути джерелом різноманітних вірусів. Тому суворо дотримуйтесь правил гігієни в тому випадку, якщо все ж таки не можете уникнути контакту з реальними грошима.


Позиція ТОВ «Черкасиенергозбут» лишається незмінною:
❂ намагайтеся заощаджувати, в тому числі розумно споживаючи електроенергію;
❂ вчасно оплачуйте рахунки, щоб пізніше не довелося відшуковувати велику суму коштів для погашення накопиченої протягом карантину заборгованості;
❂ дбайте про себе і своїх близьких.

І будьте здорові!