Благодійна допомога Товариства на подолання COVID-19

08 кві 2020

Благодійна допомога Товариства на подолання COVID-19

Вже майже місяць тривають карантині заходи щодо протидії коронавірусу. Жоден українець не може залишатися осторонь, коли країна переживає нелегкі часи: економічну кризу помножену на загрозу епідемії коронавірусу. Так і наше Товариство долучилося до підтримки вразливих верств населення, аби допомогти їм пережити непрості часи. Тому ми направили кошти в розмірі 100 000 гривень до Черкаської агенції регіонального розвитку та благодійного фонду "Черкаси проти COVID-19” для протидії розповсюдженню епідемії.

Також на підтримку ініціативи "Спільнодія Черкащини: здолати COVID-19” нами було прийнято рішення про друк на звороті рахунків інформації, про те як діяти, щоб убезпечити себе і своїх близьких від коронавірусу, а також всі необхідні контактні дані, аби своєчасно відреагувати на виявленні підозри захворювання на COVID-19.
Благодійна допомога Товариства на подолання COVID-19
Це наша допомога у майбутнє Черкащини задля перемоги над вірусом і збереження здоров’я черкащан. Ми віримо, що лише разом ми можемо подолати всі негаразди і виклики, які перед нами ставить сьогодення. Ми впевнені, що лише об’єднавши сили влади, бізнесу і пересічних громадян ми переможемо цей виклик людству. Саме тому наше Товариство закликає бізнес Черкащини долучитися до боротьби з  COVID-19.

Але як би не було, колектив ТОВ "Черкасиенергозбут” не припиняє працювати, аби в ваших оселях було електропостачння. Нагадуємо нашим споживачам, що на час карантинних заходів Ви можете користуватися дистанційними онлайн сервісами, а також отримати вичерпну консультацію у працівників інформаційно-консультаційного центру і кол-центру Товариств.

Зупинимо поширення COVID-19 разом!