Всесвітній день охорони праці

28 кві 2020

Всесвітній день охорони праці

Сьогодні в Україні відзначається Всесвітній день охорони праці.

Цьогоріч він присвячений боротьбі з пандемією, яка панує в усьому світі – коронавірусною хворобою COVID-19. Боротьба з цим смертельно небезпечним захворюванням вимагає участі кожної людини. Це виклик як для держави і всіх тих, хто відповідає за найманих працівників у країні, так і для кожного пересічного українця. Від нашої соціальної свідомості залежить не тільки життя і здоров’я всіх громадян України, а й стійкість та цілісність нашої держави.

В умовах карантину більшість підприємств та організацій змушені були піти на надзвичайні кроки, щоб забезпечити безпеку своїх працівників. Не стало винятком і ТОВ «Черкасиенергозбут», яке запровадило цілий ряд заходів з метою недопущення розповсюдження захворювань серед персоналу.

Наше товариство цілком поділяє думку про те, що в умовах глобальної пандемії для запобігання поширенню інфекції, захисту здоров’я громадян та надання допомоги хворим, суспільство має об’єднати зусилля заради подолання наслідків епідемії. Та закликає усіх долучитися до відзначення Всесвітнього дня охорони праці, оскільки дотримання заходів безпеки як вдома, так і на роботі дійсно може врятувати життя!