Вітання з Днем Конституції України

28 чер 2020

Вітання з Днем Конституції України

Сьогодні ми відзначаємо День Конституції України.

У цей день прийнято згадувати той факт, що Конституція є Основним законом країни, який гарантує кожному громадянину рівні права і свободи. Пригадувати історію створення та затвердження, аналізувати її переваги та недоліки.

Проте варто пам’ятати, що ідеальної Конституції просто не існує. Наприклад, у найстарішій з чинних конституцій – Конституції США, «найдемократичнішої» країни світу – навіть не згадується слово «демократія». А Конституцію Європейського Союзу, над якою три роки працювали кращі уми, і яка визнана найбільш всеосяжною конституцією в світі, так і не було визнано на загальнонаціональних референдумах європейських країн.

Тому, якою б не була конституція, головне – дотримуватися її норм та положень. Саме це є запорукою процвітання будь-якої країни.

Тож, з приводу такого важливого для України свята, бажаю нам з вами жити в дійсно правовій державі, де поважають права та виконують свої обов’язки. Де панує взаємоповага та рівноправ’я. У державі, яку цінують і поважають на світовій арені. У державі під назвою Україна!

З повагою директор ТОВ "Черкасиенергозбут" Руслан Самойленко