Вітання з Днем бухгалтера

16 лип 2020

Вітання з Днем бухгалтера

Запитайте себе: хто головний на Вашому підприємстві? Зазвичай, відповідь на це питання – директор, начальник чи інший менеджер вищої ланки. А запитайте себе, хто головний на Вашому підприємстві у день виплати зарплати? Хто та людина, що забезпечує надходження заслуженої винагороди за працю до Вашої кишені?

Відповідь буде інша – Бухгалтер, при чому обов’язково з великої літери! Бухгалтер – це людина, яка не лише нараховує заробітну плату, в її руках податки, усі надходження та витрати і ще безліч надзвичайно важливих справ. Робота бухгалтера постійно потребує ретельності, уважності, значного фізичного та емоційного завантаження. Від цієї роботи залежить ефективність діяльності підприємства загалом. І чим краще організована робота бухгалтерії, тим рідше ми згадуємо про цих відданих своїй професії людей.
Тож сьогодні, у День бухгалтера, який в Україні традиційно відзначають 16 липня, давайте віддамо належне праці наших бухгалтерів!

Ми надзвичайно цінуємо і поважаємо кожного з вас. І у це чудове свято хочемо побажати повноти життя: нехай у ньому будуть не лише цифри, фінансові звіти і стоси паперів, але ще й достатньо часу на особисті потреби, на зустрічі з друзями, на теплий сімейний відпочинок, на радість, красу та кохання. А у роботі бажаємо постійного розвитку, вдосконалення, звісно ж, за гідну винагороду!