Вчасно оплачуйте рахунки за спожиту електроенергію

20 сер 2020

Вчасно оплачуйте рахунки за спожиту електроенергію

Шановні споживачі, нагадуємо вам про необхідність своєчасної та в повному обсязі оплати за спожиту електричну енергію!

Правилами роздрібного ринку електроенергії передбачено, що рахунки за спожиту електроенергію мають бути оплачені не пізніше 20 числа наступного місяця. Тобто сьогодні мають бути оплачені рахунки за липень. Якщо Ваші рахунки вже оплачені – вітаємо Вас. Ви дійсно сумлінний споживач! Якщо ж з певних причин Ви цього поки що не здійснили – радимо не гаяти час і оплатити спожиту електричну енергію якомога швидше.
 
Важливо здійснювати оплату вчасно, тому що кошти, в залежності від установи, де вони сплачені, можуть надходити на рахунок протягом певного терміну, який може сягати 7 банківських (робочих) днів від дня здійснення платежу. Через цю особливість багато споживачів незадоволені отриманими СМС-повідомленнями про наявну заборгованість. Тож, щоб уникнути неприємних емоцій та витрачання часу на з’ясовування причин такого інформування, оплачуйте свої рахунки вчасно!

В умовах карантину, що триває, вчергове закликаємо Вас: споживайте електроенергію відповідально, намагайтеся заощаджувати за рахунок ефективного використання електроенергії. Такі прості дії допоможуть зекономити Ваші кошти, а своєчасна оплата дозволить уникнути досить неприємних наслідків.

ТОВ «Черкасиенергозбут» вдячний кожному своєму споживачеві, який сумлінно розраховується за використану електроенергію і закликає піклуватись про себе і своїх близьких, дбати про здоров’я, бо це найцінніше, що у нас є!