Друга річниця ТОВ

14 вер 2020

Друга річниця ТОВ "Черкасиенергозбут"

Сьогодні ТОВ «Черкасиенергозбут» святкує невелику, але важливу дату – Товариству виповнилося два роки з моменту заснування.
Друга річниця ТОВ "Черкасиенергозбут" 
Ця річниця – заслуга кожного з наших працівників: і молодих, перспективних фахівців, які задають жвавий темп роботі; і виважених, загартованих часом та працею професіоналів своєї справи, які свідомо присвятили своє життя роботі у сфері електроенергетики.

Ці два роки також були б неможливими і без наших шановних споживачів, надійних партнерів та справжніх друзів по роботі, серед яких особливо відмітити ПАТ «Черкасиобленерго». До речі, дана компанія, яка є засновницею нашого Товариства, також долучилася до привітань, висловивши слова подяки та побажавши «енергозбутівцям» усіх благ.

Два роки – це лише початок великого шляху. Попереду ще безліч здобутків, звершень та досягнень, тому у цей святковий день давайте побажаємо кожному з нас, хто з честю носить горде звання працівника ТОВ «Черкасиенергозбут», міцного здоров’я, професіонального зростання, постійного самовдосконалення, завзяття, легкої і злагодженої роботи та взаєморозуміння.
Вперед разом із Черкасиенергозбут, з Днем народження!