Ще раз про переваги електронного документообігу

05 жов 2020

Ще раз про переваги електронного документообігу

Шановні юридичні споживачі, нагадуємо вам про можливість долучитися до зручного і ефективного сервісу Paperless, який допомагає заощаджувати ваш час та кошти.

Що ж це таке?
Paperless – це сервіс для компаній та підприємців, що забезпечує документообіг в електронній формі.
✔ Paperless економить Ваш час: з ним не потрібно вручну підписувати паперові примірники документів і очікувати на їх пересилання – електронно-цифровий підпис дозволяє моментально їх підписати і доставити адресату.
✔ Paperless економить кошти: з ним Ви не витрачаєтесь на друк, зберігання документів та кур’єрські послуги – документи надсилаються так само легко, як електронні листи.
✔ Paperless економить місце: з ним не потрібні численні шафи та папки для зберігання документів – всі документи чітко структуровані і надійно збережені.

Детальніше про те, як користуватися сервісом, можна дізнатися з інструкції для користування електронним документообміном. Також надзвичайно важливим є те, що сервіс Рaperless є безкоштовним. Плата за користування ним відсутня, незалежно від кількості завантажених документів.

Давайте разом дотримуватись правил карантину і обмінюватись документами дистанційно!

А відповіді на всі питання, що виникатимуть у процесі користування сервісом електронного документообігу, Ви можете отримати за телефонами Ваших Центрів обслуговування споживачів.

ТОВ «Черкасиенергозбут» дякує кожному своєму споживачеві, хто відповідально споживає електроенергію та вчасно оплачує рахунки. Будьте здорові!