Вітання з Днем захисника України

14 жов 2020

Вітання з Днем захисника України

14 жовтня ми відзначаємо одразу декілька важливих свят – це і День захисника України, і Покрова Пресвятої Богородиці, і День Українського козацтва.

Державним святом цей день було визначено зовсім нещодавно, проте цього року він набув особливого значення. Наші мужні чоловіки і жінки продовжують відстоювати територіальну цілісність на сході нашої держави. Нажаль, продовжують надходити сумні новини про наші втрати на фронті. Але цьогоріч  окрім східного з'явився ще один фронт, і тут на передовій опинилися наші лікарі і медичні працівники. І ворогом тут виступає небезпечна хвороба – COVID-19.
 
У цей день особливо хочеться подякувати усім тим, хто захищає нашу країну. Тим, хто віддано стоїть на варті спокою України. Тим, хто не зважаючи на труднощі, в змозі  усувати перешкоди, зберігати спокій і оптимізм, зберігати доброту і віру у своїх серцях.

Ми пишаемося, що є такі люди як ви – справжні захисники, завдяки яким ми можемо бути впевненими у своєму майбутньому. І у цей день, ваш день, хочемо побажати, в першу чергу, здоров'я, успіхів в усіх починаннях і наснаги.

Зі святом мужності і честі, з Днем захисника України!