04 лис 2020

"Жахастики Енергозбуту"

Осінь – це пора, коли день став коротше, ночі холодніші, сезонні застуди атакують… Проте працівники ТОВ «Черкасиенергозбут не падають духом, оскільки знають, що кращий спосіб утримати працездатність – це почуття гумору і гарний настрій. Тому і вирішили влаштувати собі осіннє свято. Оскільки у часі це співпало з Геллоувіном, то і за тему взяли саме його. Проте не як свято нечистої сили, а як символ веселих «жахастиків», які зустрічаються у нашій повсякденній роботі.

До участі у конкурсі «Жахастики Енерогозбуту» приймалися будь-які творчі прояви - малюнки, інсталяції, традиційні вироби з гарбуза та страшні і яскраві образи. Головною умовою був гарний настрій для усіх: і тих, хто працював над створенням шедевру, і тих, хто потім насолоджувався, переглядаючи світлини.

Отже, настав час підбити підсумки, чого ж побоюються наші співробітники.

Страхи виявилися дуже різними – від звичайних істот, з якими ми стикаємося майже щодня, до певних елементів, які є невід’ємною частиною нашої роботи.

Наймолодші учасники конкурсу вирішили перевтілитися саме у «жахливих» істот. Ви можете запитати: кого може налякати мила жабка? Ну тоді уявіть, що таке зелене, мокре, холодне створіння йде до Вас! Страшно?

А павучок? Це він на фото такий милий. А якщо раптом посеред коридору Вам почується жіночий зойк, то скоріш за все десь у кутку причаївся саме він – страшне, величезне, волохате страхіття – малесенький павучок.

А крихітне мишеня – це взагалі суцільний жах!

Багато хто з учасників обіграв у своїх роботах і насправді не дуже приємні поняття: «попередження про відключення електроенергії», «боржники», «постачальник останньої надії». Проте веселе здивування викликало те, що до таких робочих страхіть віднесли і наші улюблені відділи – персоналу, договірних відносин та продажу електроенергії. «Побоюються – значить поважають!» - вирішили їх співробітники і взялися до роботи ще з більшим ентузіазмом. 
А ось відділ по роботі з оптовим ринком електроенергії лише підтвердив загальне враження – на оптовому ринку України, судячи за все, дійсно коїться щось дуже дивне. У цьому мали змогу переконатися мабуть усі співробітники апарату управління, які протягом цілого тижня ходили на екскурсію до колег – побачити, що нового з’явилося у святковому оздобленні кабінету.

Образи працівників Звенигородського, Золотоніського, Канівського, Кам’янського та Маньківського ЦОС, здається, взагалі не викликали здивування відвідувачів. Можливо, саме так нас – «володарів світла» – і уявляють наші споживачі.

Наші дівчата вчергове спромоглися довести, що в кожній жінці є щось таємниче. І не лише у жінці. Чоловікам також вдалося здивувати, а подекуди навіть вразити уяву колег. Тож, робимо висновок: у таких співробітників просто не може бути боржників! Ну хто зі споживачів не захоче вчасно оплачувати рахунки, знаючи, що їх обслуговують такі казкові персонажі.
Городищенський ЦОС облаштував інсталяцію у дусі сучасного мистецтва, Смілянський – як і зазвичай, порадував яскравою відеороботою, відділ продажу електроенергії та закупівель, Лисянський і Шполянський ЦОС вирішили позмагатися у вирізанні містичних світильників з гарбузів.

А група втаємничених товаришів вирішила не розкривати своє інкогніто та влаштувало осіннє свято на свіжому повітрі. Проте ми вас все одно впізнали. Тому що дійсно позитивних та приємних людей не сховати навіть за наймоторошнішими костюмами.

Дякуємо за участь усім, хто долучився до цього осіннього дійства! Сподіваємося, що головна умова заходу – гарний настрій для усіх – виконана в повному обсязі, тому отриманого заряду позитиву нам вистачить надовго.

Пам’ятайте: гарний настрій – обов’язкова умова міцного імунітету. Тому переглядайте фото, насолоджуйтесь і будьте здорові!