Черкаси майбутнього

09 лис 2020

Черкаси майбутнього

Чи замислювалися Ви, як виглядатиме наше місто за декілька років? Які нові сучасні технології стануть невід’ємною частиною нашого життя? Які джерела електричної енергії використовуватимуть в майбутньому?
Незалежно від того, чи замислювався, чи ні, кожен охочий має змогу побачити, як уявляють собі Черкаси майбутнього працівники ТОВ «Черкасиенергозбут». Для цього достатньо завітати до Черкаського центру обслуговування споживачів за адресою вул. Благовісна, 166, ганок якого віднині прикрашає яскравий мурал пензля відомої Черкаської художниці Вікторії Міловицької.

За словами самої мисткині, на створення цього шедевру її надихав Сингапурський тропічний парк «Сади біля затоки». На думку пані Вікторії, саме така прикраса пасуватиме і без того мальовничим острівцям поблизу нашого міста.

Тож, якщо Ви хочете зробити цікаве селфі на тлі футуристичної Черкаської набережної або пофантазувати про те, який вигляд відкриватиметься за декілька років з найдовшої дамби нашої країни, - ласкаво просимо у гості! Сподіваємося, що така креативна оздоба приваблюватиме погляд та підвищуватиме настрій усіх перехожих.