Про зміни умов надання універсальної послуги

03 гру 2020

Про зміни умов надання універсальної послуги

ТОВ «Черкасиенергозбут» ще раз нагадує своїм споживачам про зміни, які стосуються права на отримання універсальної послуги.

Так, до 31 грудня 2020 року право на таку послугу мають побутові споживачі та малі непобутові споживачі, договірна потужність яких не перевищує 150 кВт. З 1 січня 2021 року право побутових споживачів на отримання універсальної послуги лишається незмінним, а ось серед малих непобутових (зокрема бюджетних установ) таке право залишиться лише за тими, чия договірна потужність по об’єкту не перевищує 50 кВт.

Окремо акцентуємо увагу на тому, що якщо споживач, який втрачає право на універсальну послугу, завчасно (до 31 грудня 2020 року) не обере електропостачальника за вільними цінами, то постачання електричної енергії на їх об’єкти буде здійснюватися на підставі договірних відносин з постачальником «останньої надії» протягом періоду, що не перевищує 90 днів від дати припинення строкового права на універсальну послугу. Зазначимо, що ціни на спожиту електричну енергію постачальника «останньої надії» є вищими, ніж у звичайного електропостачальника. 

Для того, щоб уникнути такої неприємної ситуації, Вам достатньо лише звернутися до Вашого центру обслуговування споживачів ТОВ «Черкасиенергозбут». Наші фахівці проконсультують Вас з питань постачання електроенергії за вільними цінами, ознайомлять з наявними комерційними пропозиціями  та порадять, як обрати найкращу з них саме для Вас.

Самостійно ознайомитися з наявними комерційними пропозиціями Ви можете у розділі «СПОЖИВАЧАМ/Комерційні Пропозиції» на нашому сайті, або скористайтеся перевагами таких комерційних пропозицій, як «Вільна ціна» і «Вільна ціна +».

Обирайте надійного партнера та не гайте час, щоб встигнути укласти необхідні договори. 

Дякуємо за плідну співпрацю!