День Святого Миколая в гостях у «Титанів»

19 гру 2020

День Святого Миколая в гостях у «Титанів»

День Святого Миколая – одне з найулюбленіших свят і дорослих, і дітей. Але саме маленькі українці більше за усіх очікують від цього дня приємних сюрпризів, подарунків і див.

Розуміючи це, ТОВ «Черкасиенергозбут» підготувало для своїх юних підопічних –  футболістів з команди «Титани» - приємні подарунки: спортивні сумки, м'ячі та традиційні смаколики-миколайчики. 

Цього разу енергозбутівці завітали на товариський матч з командою Чорнобаю.

В умовах карантину змагання стали рідкістю, проте наші «Титани» не витрачали часу дарма і відповідально працювали над своєю майстерністю, вдосконалювали професійний рівень і зробили справжній подарунок нам, показавши яскраву і надзвичайно цікаву гру.

До того ж, з часу нашої останньої зустрічі у житті команди відбулися приємні зміни на краще – одразу чотири її гравці стали учнями футбольної школи «Шахтар», до якої відбирають найкращих та найперспективніших спортсменів.

Мы щиро вітаємо Івана Теницького, Дениса Нестеровського, Андрія Бобра та Даніїла Зозулю, і впевнені, що це лише перші кроки до великого футбольного майбутнього. А вже за декілька років ми будемо вболівати за вас у еврокубках та на Чемпіонаті світу. 

Усім відомо, що Святий Миколай виконує найзаповітніші мрії, тому нехай мрії юних футболістів здійсняться, а мы, в свою чергу, допомогатимемо їм у цьому. 

І наостанок, хочемо побажати усім українцям у це світле свято змін на краще. Нехай Святий Миколай залишить позаду усі негаразди і принесе кожному цілий мішок здоров'я, щастя, добробуту і достатку. Зі святом!