З днем енергетика!

22 гру 2020

З днем енергетика!

Сьогодні ми відзначаємо наше головне професійне свято – День енергетика.

У цей день ми особливо розуміємо нашу причетність до єдиного великого і складного механізму під назвою Ринок електричної енергії України. І кожна людина, яка з честю носить горде звання енергетика, є маленьким гвинтиком у цьому механізмі. Якщо не буде одного гвинтика – зупиниться увесь механізм, а отже благополуччя кожного енергетика є запорукою процвітання країни в цілому.

День енергетика - це день, коли ми вітаємо одне одного, підводимо певні підсумки і пригадуємо свої здобутки. Приємно, що нам є, чим пишатися.

2020 рік для нашого Товариства не минув дарма і за результатами аналітичного дослідження Всеукраїнського галузево-аналітичного центру серед підприємств малого та середнього бізнесу ТОВ «Черкасиенергозбут» потрапило до числа кращих постачальників товарів та послуг і здобуло відзнаку «Компанія року 2020».

Аналітика проводилася серед усіх діючих підприємств України. Кожна компанія оцінювалася за показниками, що характеризують попит на послуги серед клієнтів та споживачів. Додатково аналізувалися відкриті реєстри, показники компанії по відношенню до галузі та регіону. 
Відтак, ТОВ «Черкасиенергозбут» визнано Всеукраїнським галузево-аналітичним центром надійним партнером, престижним роботодавцем і рекомендовано до співпраці, використання послуг, укладання довгострокових угод, залучення інвестицій та довгострокового кредитування.

Ми дякуємо усім працівникам Товариства за плідну роботу, відданість своїй справі та сумлінність у ставленні до своїх посадових обов’язків. Це наша з вами спільна перемога! Вітаємо!

І у наше чудове свято ми від щирого серця бажаємо кожному працівнику нашого Товариства та кожному енергетику України змін на краще, успіхів, професійного зростання, позитивної енергії та стабільної роботи. Нехай життя буде сповнене гармонії, оптимізму, здійснення мрій і неодмінно міцного здоров’я! Зі святом!