Вчасно оплачуйте рахунки за спожиту елекроенергію

17 лют 2021

Вчасно оплачуйте рахунки за спожиту елекроенергію

Шановні споживачі, нагадуємо вам про необхідність своєчасно та в повному обсязі оплатити спожиту протягом січня електричну енергію!

Правилами роздрібного ринку електроенергії передбачено, що рахунки за спожиту електроенергію мають бути оплачені не пізніше 20 числа наступного місяця. Якщо Ви до сьогодні, з певних причин, цього поки що не здійснили – радимо не гаяти час і оплатити спожиту електричну енергію якомога швидше.

Важливо здійснювати оплату вчасно, тому що кошти, в залежності від установи, де вони сплачені, можуть надходити на рахунок протягом певного терміну, який може сягати 7 банківських (робочих) днів від дня здійснення платежу. Через цю особливість багато споживачів незадоволені отриманими СМС-повідомленнями про наявну заборгованість. Тож, щоб уникнути неприємних емоцій та витрачання часу на з’ясовування причин такого інформування, оплачуйте свої рахунки вчасно!

Нагадуємо, що несвоєчасна оплата рахунків може призвести до скасування житлової субсидії.

Також звертаємося до споживачів, які в цьому місяці отримали компенсацію за спожиту електроенергію у зв’язку із підвищенням ціни: для подальшого гарантованого та коректного нарахування – обов’язково оплачуйте свої рахунки вчасно і в повному обсязі!

ТОВ «Черкасиенергозбут» наразі проводить активну роботу по примусовому стягненню заборгованості. Оскільки зміни в законодавстві не залишають постачальникам можливості очікувати оплату від споживачів понад один місяць, то усі електропостачальні компанії чітко контролюють терміни оплати і вживають заходів по недопущенню накопичення заборгованостей. Наше Товариство не є винятком, тому щомісяця готуються сотні позовних заяв. 

Отже, якщо Ви не бажаєте понести додаткові витрати на оплату судового збору, який наразі складає понад 2000 грн, вчасно оплачуйте свої рахунки!

В умовах карантину, що триває, нагадуємо про можливість онлайн-оплати рахунків – це убезпечить Вас від зайвих контактів.

ТОВ «Черкасиенергозбут» вдячне кожному своєму споживачеві, який сумлінно розраховується за використану електроенергію і закликає піклуватись про себе і своїх близьких, бо наявність електропостачання є запорукою Вашого добробуту!

Дякуємо, що Ви з нами!