«Кожна жінка - богиня!»

05 бер 2021

«Кожна жінка - богиня!»

«Кожна жінка - богиня!»

Під таким гаслом відбулося святкування Міжнародного жіночого дня у Товаристві цього року. ТОВ «Черкасиенергозбут» - дуже молода компанія, проте навіть за невеликий час її існування вже склалася ціла традиція святкування дня весни і жіночності, основну складову якої можна висловити однією фразою: головне – щоб було весело!

Цей рік також не став винятком, і сьогодні ми замислилися над тими, подекуди веселими, особливостями, що роблять жінку – справжньою жінкою.

Втім, як би там не було, ми впевнені: не дивлячись ні на що, жінки є дивовижними творіннями, без яких існування втрачає сенс. Вони надихають на нові звершення, надають крила… Вони справжні богині домашнього вогнища. Вони неймовірні!

Можливо, не всі жінки є досконалими. Проте важливо пам’ятати, що ідеальний чоловік – це той, хто вважає, що його жінка ідеальна!

Тому нехай у всіх жінок будуть ідеальні чоловіків, а у чоловіків – ідеальні жінки! І тоді злагода пануватиме у всесвіті!

Злагоди, домашнього затишку, професійного визнання, справжнього кохання, розуміння та міцного здоров’я вам і вашим рідним!

З прийдешнім святом, наші дивовижні жінки!