Ще раз про способи онлайн оплати

17 бер 2021

Ще раз про способи онлайн оплати

Шановні споживачі!

Сьогодні 17 березня, а отже є чудова нагода заплатити за спожиту у лютому електричну енергію у повній відповідності до чинних Правил та умов договору.

На жаль, початок весни цього року не тішить погожими днинами, теплим сонечком та різнобарв’ям квітів. Навпаки, на вулиці дощова погода, холод, вітер, і нема жодного бажання залишати теплі приміщення і прямувати до поштового відділення чи банку.

Саме тому сьогодні буде доречно пригадати способи дистанційної оплати рахунків.
Сучасні сервіси зручні і зрозумілі для користувачів усіх вікових категорій та допомагають здійснювати платежі без черг, зайвих контактів і в будь-який зручний час.

Якщо у Вас з’явилися питання – звертайтеся за консультацією до фахівців кол-центру ТОВ «Черкасиенергозбут» за телефоном (0472) 316-316. Наші оператори підкажуть Вам найбільш зручний і швидкий спосіб та проконсультують, як не помилитися під час самостійної оплати.

Споживайте електроенергію відповідально, вчасно оплачуйте рахунки та користуйтесь онлайн-сервісами! Весняне сонячне проміння незабаром зігріє теплом вулиці міст, сіл та містечок нашої області, а вчасно оплачена електроенергія стане запорукою тепла і затишку у Ваших оселях!