Зменшення ціни універсальної послуги

14 травня 2021

Зменшення ціни універсальної послуги

Шановні непобутові споживачі універсальних послуг!

Звертаємо вашу увагу, що наразі вже відома ціна універсальної послуги ТОВ «Черкасиенергозбут» у червні – для споживачів, в яких оператором системи розподілу є ПАТ «Черкасиобленерго» вона складатиме 2 614,58 грн/МВт*год (без ПДВ), а ті, в яких АТ «Укрзалізниця» – 2 593,69 грн/МВт*год (без ПДВ).

Таким чином у червні ті непобутові споживачі, чиї електроустановки заживлені від мереж ПАТ «Черкасиобленерго», сплачуватимуть лише по 3,14 грн (з ПДВ) за 1 кВт*год, а ті, що заживлені від мереж АТ «Укрзалізниця» - по 3,11 грн (з ПДВ) за 1 кВт*год

Така ціна є однією з найнижчих на території Черкаської області серед усіх постачальників електричної енергії. При цьому розрахунки на умовах універсальних послуг мають ряд суттєвих переваг, які роблять електроспоживання зручнішим та вигіднішим (детально з перевагами універсальних послуг можна ознайомитися із наших попередніх публікації).

Тому ТОВ «Черкасиенергозбут» звертається до усіх малих непобутових споживачів, які тимчасово перейшли на розрахунки за вільними цінами або обрали іншого постачальника: не втрачайте чудової можливості отримувати якісну послугу за вигідною ціною на кращих умовах!

Ми чекаємо Вас у своїх центрах обслуговування споживачів з понеділка по четвер з 08:00 по 17:00 та у п’ятницю з 08:00 по 16:00 (обідня перерва з 12:00 до 12:48, Черкаський ЦОС – без обідньої перерви).

Оптимальне співвідношення ціни та якості універсальних послуг від ТОВ «Черкасиенергозбут» - це Ваш найкращий вибір!