Схвалення Колективного договору Товариства

14 травня 2021

Схвалення Колективного договору Товариства

На цьому тижні у ТОВ «Черкасиенергозбут» відбулася важлива подія – на конференції трудового колективу було прийнято новий колективний договір.

Особливістю цьогорічної конференції стало те, що проходила вона у відеоформаті, оскільки кількість присутніх у залі була обмежена у зв’язку з карантинними заходами.

Порядок денний включав у себе два основні питання – підбиття підсумків виконання колективного договору за попередній рік та прийняття нового Колективного договору на 2021-2024 роки.

Аналіз роботи, проведеної у попередньому році щодо здійснення своїх функцій відповідно до умов колдоговору, показав, що сторони доклали максимум зусиль, результатом яких стало виконання 158 пунктів зі 159.

Єдиним зобов’язанням, яке не вдалося здійснити в повній мірі, стало оздоровлення дітей працівників впродовж літніх канікул, але цьому є резонне пояснення – робота закладів дитячого відпочинку була обмежена через впровадження карантину. Проте керівництво Товариства та первинна профспілкова організація впевнені, що даний пункт, який увійшов і до нового колективного договору, обов’язково вдасться виконати у цьому році.

Щодо нового Колективного договору ТОВ «Черкасиенергозбут» на 2021-2024 роки висловився запрошений на конференцію Олександр Молдованов, керівник Черкаської обласної організації профспілки працівників енергетики і електротехнічної промисловості України, який відмітив дбайливе ставлення директора Товариства до підлеглого персоналу, його прагнення до забезпечення добробуту та високих стандартів, а також розуміння потреб кожного, хто працює на благо свого підприємства.

Ефективний підхід до розробки нового колдоговору дозволив зберегти практично усі соціальні гарантії та компенсації працівникам, передбачені у попередній версії. Тому сподіваємося, що це дозволить Товариству належним чином виконувати свої функції та якісно задовольняти потреби своїх споживачів.