Підсумки турніру з пляжного футболу

07 чер 2021

Підсумки турніру з пляжного футболу

На базі «Енергетик» ПАТ «Черкасиобленерго» закінчилися змагання з пляжного футболу. Команда ТОВ «Черкасиенергозбут» за загальним підсумком посіла 5-те місце серед 24-х команд.

Перший день змагань завершився беззаперечним тріумфом нашої команди: рахунок 5:1 у матчі з Маньківською філією та 6:0 у матчі зі Смілянською філією та ПАТ «Черкасиобленерго». Протягом обох ігор спостерігалася суттєва перевага наших хлопців у класі гри та бажанні перемоги.

За результатами першого дня команда ТОВ «Черкасиенергозбут» вийшла до групи з Черкаською міською філією та Уманськими енергетичними мережами.

Матч із представниками Черкаської міської філії став однією з найцікавіших ігор турніру: у запеклій і напруженій боротьбі спортивна фортуна виявилася на стороні наших суперників. Не зважаючи на велику кількість гострих моментів біля воріт ремівців, поєдинок завершився з рахунком 2:0 на користь Черкаської міської філії. Забігаючи наперед, слід зазначити, що команда Черкаської міської філії стала срібним призером турніру з пляжного футболу.

З представниками Умані матч не відбувся, тому енергозбутівцям була зарахована перемога.

Отже, результати відкритого турніру з пляжного футболу ПАТ "Черкасиобленерго" наступні:
Переможцями турніру стали гравці команди Апарату управління ПАТ «Черкасиобленерго». 
Друге місце посіли, як вже зазначалося, представники Черкаської міської філії ПАТ «Черкасиобленерго».
Бронзу здобула команда Черкаської філії ПАТ «Черкасиобленерго».

Підсумкове 5-те місце нашої команди – чудовий результат, оскільки цей турнір став першим ігровим досвідом команди ТОВ «Черкасиенергозбут», але вже виявив високий клас та майстерність гравців. Не вистачило лише трохи футбольної удачі та талану, але наступного разу нам неодмінно пощастить!

Про клас гри нашої команди свідчить і те, що кращим гравцем турніру небезпідставно визнали Артема Орла. На його рахунку 7 результативних ударів по воротах та безліч напружених моментів біля воріт суперників. Ще одним бормбардиром нашої команди став Дмитро Борисов на рахунку якого 3 голи.

Тож дякуємо нашим хлопцям за чесну гру, їх прагнення до перемоги та високе місце у турнірній таблиці!
А капітана команди вітаємо з особистою перемогою!

Хлопці, для нас ви – найкращі!