Турнір з пляжного волейболу

18 чер 2021

Турнір з пляжного волейболу

Учора на базі «Енергетик» ПАТ «Черкасиобленерго» розпочалися змагання з пляжного та волейболу, учасниками яких стала 21 команда, серед яких і представники ТОВ «Черкасиенергозбут».

У перший день змагань суперниками команди Товариства стали представники Лисянської та Золотоніської філій ПАТ «Черкасиобленерго». Останні, до речі, стали срібними призерами попереднього турніру.

За регламентом змагань до команди входять два хлопці та одна дівчина, турнір складається з двох групових етапів та безпосереднього визначення переможця, а матчі тривають до двох перемог.

У пляжному волейболі представниками Товариства стали вже добре знайомий нам по змаганнях з пляжного футболу Артем Орел, представник Катеринопільського ЦОС Олександр Волинець та наша чарівна представниця «слабкої» статі – Ірина Сидоренко.

У першому груповому етапі, що відбувся у четвер, наша команда завдяки спільним зусиллям та злагодженим діям в атаці та обороні здобула перемогу в обох матчах з рахунком 2:0. Особливо запеклою виявилася гра з золотоніською командою, гравці якої підтвердили статус призера попередніх років і змусили серйозно похвилюватися учасників і вболівальників нашої команди. Проте молодість, завзяття та прагнення перемоги наших хлопців і дівчини звели на нівець усі зусилля суперників. В результаті – впевнена перемога ТОВ «Черкасиенергозбут»!

З одного боку, день приніс багато приводів для радості, втім, додав він і трохи занепокоєння, оскільки за результатами першої частини змагань команда Товариства увійшла до так званої «групи смерті» разом із командами Черкаської міської філії та Апарату управління ПАТ «Черкасиобленерго».

Другий день змагань розпочався для нашої команди з поєдинку із переможцями попереднього турніру з пляжного волейболу - Черкаською міською філією. І тут багаторічний досвід цієї команди дався в знаки – наші волейболісти поступилися супернику з рахунком 2:0. Але енергозбутівці не занепали духом і вийшли на поле для матчу з Апаратом управління рішуче налаштованими на перемогу. Цей запал дав свій результат у вигляді впевненої перемоги – 2:0 на нашу користь.

На жаль, на цьому, за правилами змагань, турнір для наших гравців закінчився. Ну а у підсумку, перше місце посіли гравці Канівської філії, друге здобули наші суперники по грі – спортсмени Черкаської міської філії, а третє місце у Черкаської філії ПАТ «Черкасиобленерго».

Наша команда зупинилися за крок до п’єдесталу пошани. Але четверте місце для молодої команди, яка лише дебютувала на цьому турнірі – чудовий результат.

Вітаємо наших спортсменів із вдалим виступом. Для нас ви переможці!