Щодо ціни на електричну енергію для непобутових споживачів

24 чер 2021

Щодо ціни на електричну енергію для непобутових споживачів

ТОВ «Черкасиенергозбут», як і обіцяло раніше, інформує своїх споживачів про становище на ринку електричної енергії та найвигідніші умови споживання електричної енергії.

Наразі вже відомий прогнозний розмір вільних цін електричної енергії у червні 2021 року, і просте порівняння показує, що ціна універсальних послуг, яка на червень склала 3,14 грн з ПДВ, очікувано буде нижчою за вільні ціни орієнтовно на 10-20 копійок.

При цьому відмітимо, що ціна універсальної послуги 3,14 грн – це єдина незмінна фіксована ціна, яка включає у себе усі витрати на оплату послуг операторів систем, тобто споживач не нестиме жодних додаткових витрат і не отримуватиме жодних додаткових рахунків.

Таким чином, малі непобутові споживачі, які зараз споживають електричну енергію за вільними цінами, можуть скористатися зручним сервісом нашого Товариства – «Легкий перехід», та перейти на універсальну послугу.

До уваги споживачів, які змінили постачальника ТОВ «Черкасиенергозбут» на іншого у зв’язку із високою ціною універсальної послуги!

Зараз ціна універсальної послуги є нижче за вільні ціни, тому не втратьте можливість повернутися до нас і отримати не лише вигідну ціну (ще раз відмітимо, економія у червні прогнозовано складе 10-20 коп на кожній кіловат-годині), але й також можливість користуватися усіма перевагами, що дає універсальна послуга.

Нагадаємо, це:
- регульований державою тариф;
- щомісячне коригування ціни;
- прозорість формування ціни;
- рахунок видається 1-го числа;
- ціна відома заздалегідь;
- простота та зрозумілість для споживачів.

Будемо раді бачити Вас у своїх центрах обслуговування споживачів!

Наше Товариство й надалі працюватиме над розробкою послуг та сервісів, що дозволять споживачам користуватися електроенергією на вигідних умовах, тому лишайтеся з нами та слідкуйте за майбутніми публікаціями!