Увага: опитування!

24 чер 2021

Увага: опитування!

Шановні непобутові споживачі!

Для ТОВ «Черкасиенергозбут» надзвичайно важливою є Ваша думка щодо якості обслуговування та ефективності роботи центрів обслуговування споживачів. До того ж, ми намагаємося розробити комерційні пропозиції, які б максимально задовольняли ваші потреби.

Тому ми вирішили провести власне опитування та анкетування вашої думки.

Під час відвідування ЦОС наші представники запропонують Вам самостійно заповнити невелику анкету. Ми цінуємо Ваш час, тому у ній міститься лише 3 основні запитання:

1. Чи задовольняє Вас якість обслуговування ТОВ «Черкасиенергозбут»?
Якщо ні, то що саме Ви хотіли б змінити?

2. Чи влаштовує Вас дата видачі рахунку?
Якщо ні, то яка дата була б оптимальною?

3. Чи влаштовує Вас графік оплати, передбачений Правилами роздрібного ринку електричної енергії? Якщо ні, то які зміни до графіку оплати Ви би внесли?

Паралельно з особистим анкетуванням відбуватиметься і телефонне опитування, під час якого працівники Товариства задаватимуть ті самі питання.

Також Ви можете самостійно пройти анкетування за посиланням.

Зверніть увагу: працівники ТОВ «Черкасиенергозбут» не запитуватимуть жодної особистої інформації, тому остерігайтеся шахраїв і не розголошуйте свої персональні дані!

Дуже просимо Вас не відмовляти нашим співробітникам у проходженні опитування – його результати будуть враховані під час підготовки майбутніх пропозицій Товариства, в тому числі для підготовки пропозицій щодо внесення змін до Правил роздрібного ринку електричної енергії.

Дякуємо усім небайдужим, і давайте разом зробимо нашу співпрацю кращою!