Про поширення неправдивої інформації

16 лип 2021

Про поширення неправдивої інформації

Шановні споживачі, ТОВ «Черкасиенергозбут» занепокоєне тим, що добре ім’я компанії може бути використано недобросовісними підприємцями у корисливих цілях, тому хочемо довести до відома наших партнерів, клієнтів та інших учасників ринку наступну інформацію.


На сайті ТОВ «Міжнародний технічний центр» викладено недостовірні дані про те, що ТОВ «Черкасиенергозбут» нібито успішно користується певним програмним продуктом цієї компанії.


Ця інформація абсолютно не відповідає дійсності. Умови договору, що був укладений між товариствами у 2019 році, зі сторони «Міжнародного технічного центра» не виконані: програмний комплекс розроблений не був. Відповідно, його не було встановлено, і користуватися ним, тим паче «успішно», ТОВ «Черкасиенергозбут» не мав змоги. Наразі тривають судові процеси, виконуються слідчі дії, проводяться експертні дослідження, які підтверджують цей факт.


ТОВ «Черкасиенергозбут» з ТОВ «Міжнародний технічний центр» жодних взаємозв’язків не підтримує, перспектив співпраці не має і докладає максимальних зусиль для притягнення винних осіб до відповідальності відповідно до закону.


Тому будь-які публікації про успішну співпрацю є зумисною фальсифікацією, що може нанести шкоду репутації ТОВ«Черкасиенергозбут».