Нарада за підсумками І півріччя 2021 року

19 лип 2021

Нарада за підсумками І півріччя 2021 року

15 липня у місті Канів відбулася нарада з підведення підсумків роботи ТОВ «Черкасиенергозбут» у І півріччі 2021 року.

Місце проведення зборів обране не випадково – Канів є важливим місцем для становлення Української нації, він розташований у самому серці нашої країни, тут поховано видатного митця Тараса Шевченка, без якого важко уявити Українську мову, культуру та літературу. 

Цього року ми вже відсвяткували 25-ту річницю прийняття Конституції України, у серпні будемо відзначати 30 років Незалежності України, тому і було вирішено поєднати проведення заходу із вшануванням пам'яті людини, без якої ці свята були б неможливими.

На початку наради були пригадані основні події, які відзначили життя Товариства у першому півріччі: зміну тарифу для населення з січня 2021 року та запровадження компенсації через його підвищення; коливання ціни для непобутових споживачів і зловживання та недобросовісні дії деяких компаній, що призвели до дестабілізації ринку електричної енергії, та багато іншого.

Головне, що разом колективу ТОВ «Черкасиенергозбут» вдалося гідно подолати нелегкий період та показати позитивну динаміку результатів діяльності.

Впродовж зустрічі були підняті найбільш актуальні питання, що виникають у повсякденній роботі за напрямками діяльності. 

У роботі з побутовими споживачами, насамперед, зверталася увага на розрахунки споживачів за використану енергію та збільшення рівня заборгованості населення у зв’язку з неможливістю здійснення відключень за несплату. В контексті цього окремо наголошувалося на необхідності активізації претензійно-позовної роботи та інших заходах боротьби з наявними боргами.

Для непобутових споживачів найактуальнішим питанням є коливання ціни, тому суттєва увага були приділена можливості вільної зміни умов постачання електроенергії для кожного споживача в залежності від ситуації на ринку та підвищенню якості сервісу за результатами проведеного опитування.

Наприкінці зустрічі були поставлені задачі на друге півріччя та визначені пріоритетні напрямки розвитку Товариства.

А наостанок учасникам зустрічі була запропонована цікава екскурсія по Шевченківському національному заповіднику, де вони мали змогу віддати шану Тарасу Григоровичу Шевченко на його могилі, ознайомитися із життям і творчим шляхом митця, та просто помилуватися неперевершеними краєвидами, де «…лани широкополі, і Дніпро, і кручі було видно, було чути, як реве ревучий…»

Сподіваємося, що такий захід надихне працівників Товариства на подальші звершення та плідну працю на благо рідної компанії та наших споживачів!