До уваги власників приватних домашніх сонячних електростанцій

29 лип 2021

До уваги власників приватних домашніх сонячних електростанцій

До уваги споживачів – власників приватних домашніх сонячних електростанцій!

ТОВ «Черкасиенергозбут» із турботою про власників приватних домашніх сонячних електростанцій інформує про наступне: постановою НКРЕКП від 23.07.2021 № 1177 затверджено розмір послуги зі збільшення частки виробництва електричної енергії з альтернативних джерел (далі – Послуга) за червень 2021 року постачальникам універсальних послуг. 

Після прийняття відповідного рішення НЕК «Укренерго» протягом 3-х робочих днів зобов’язано відшкодувати Товариству вартість зазначеної Послуги. Одразу після здійснення відшкодування ТОВ «Черкасиенергозбут» невідкладно здійснить 100% розрахунок за куповану електричну енергію за «зеленим» тарифом з усіма власниками домашніх сонячних електростанцій.

Закликаємо усіх споживачів вчасно та в повному обсязі сплачувати за спожиту електричну енергію, оскільки на своєчасність розрахунків Товариства з приватними домогосподарствами за куповану електричну енергію за «зеленим» тарифом значною мірою впливають розрахунки побутових споживачів за спожиту електричну енергію.
 
Товариство здійснює активну роботу з боржниками та докладає всі можливі зусилля для розрахунку з приватними домогосподарствами за куповану електричну енергію за «зеленим» тарифом за червень 2021 року у поточному місяці.
 

Дякуємо за розуміння та сподіваємося на подальшу плідну співпрацю.