Спортивний захід ТОВ

03 сер 2021

Спортивний захід ТОВ "Черкасиенергозбут"

Минулого тижня відбувся спортивно-розважальний захід ТОВ «Черкасиенергозбут», в якому працівники Товариства мали змогу поборотися за право називатися найспортивнішим, найзлагодженішим і найзавзятішим колективом.

Усього команд було сім – Золотоніського, Канівського, Смілянського, Тальнівського і Уманського осередків, Черкаського ЦОС та апарату управління. 

Упродовж двох днів учасники виявляли свою спритність у пляжному волейболі, дартсі, бігу та інших веселих і серйозних видах змагань. У результаті призові місця розподілилися наступним чином:

І місце – команда Тальнівського осередку
ІІ місце – команда Канівського осередку
ІІІ місце – команда Золотоніського осередку

Окремо були визначені переможці в індивідуальних номінаціях. Так «Кращим капітаном» став лідер команди Смілянського осередку Валентин Головченко, «Кращим гравцем»Дмитро Борисов, «Окрасою змагань» стала Ганна Гоменюк, «Приз глядацьких симпатій» отримав Євгеній Яременко, а «Кращим підсилювачем» з числа керівників відділів апарата управління, які підтримували команди у грі, визнано Олександра Ранюка, що самовіддано замінив гравця команди Уманського осередку, який вимушено вибув зі змагань.

На другий змагальний день усі бажаючі мали змогу взяти участь у фотоквесті, де одночасно потрібно було виявити і кмітливість, і швидкість. Найбільш спритними виявилися гравці Черкаського ЦОС, авторами найкреативнішого фото стали представники Смілянського осередку, а найкраще почуття гумору виявилося у команди апарата управління усі вони отримали приємні подарунки на згадку.

Ще одним приємним моментом змагань стали спеціальні нагороди – «Кубок директора», який дістався команді Черкаського ЦОС, і «Гран-прі директора», яке за самовіддану гру у волейбол здобула Ірина Сидоренко з команди апарату управління.

Сподіваємось, захід залишить у учасників виключно гарні і яскраві спогади, а нові враження, які вони отримали в процесі змагань, дадуть чудовий стимул для подальших спортивних і виробничих здобутків!