XX ювілейна Спартакіада ПАТ

06 вер 2021

XX ювілейна Спартакіада ПАТ "Черкасиобленерго"

Минулого тижня відбулася ювілейна XX Спартакіада ПАТ "Черкасиобленерго”, до участі в якій були запрошені працівники ТОВ "Черкасиенергозбут”. Представники Товариства мали змогу поборотися за нагороди, як в індивідуальних змаганнях, так і в загальному заліку команд.

Спартакіада тривала із 2 по 4 вересня на території дитячого оздоровчого комплексу "Дахнівська січ". Учасниками стали всього 25 команд - команди відокремлених підрозділів ПАТ "Черкасиобленерго” і команда нашого Товариства. 

Упродовж трьох днів спортсмени приймали участь у 9 видах спорту: шахи, рибальство, настільний теніс, більярд, спортивне багатоборство, естафета, стрільба з пневматичної гвинтівки, дартс, підняття гантелі. До складу нашої команди увійшло 8 спортсменів: Оксана Малєєва, Лілія Завріна, Ігор Хіль, Ігор Кузуб, Дмитро Борисов, Артем Орел, Володимир Остапенко, Олександр Нерівний, які взяли участь у всіх видах змагань.
XX ювілейна Спартакіада ПАТ "Черкасиобленерго"
Найкращих результатів наші представники досягли в більярді і настільному тенісі, де Артем Орел і Володимир Остапенко, відповідно, зайняли перші місця. Варто зауважити, що керівник Уманського ЦОС, всі п’ять партій виграв з переконливим рахунком 3:0. Також наша команда, у складі Артема Орла, Дмитра Борисова і Оксани Малєєвої, виборола третє місце в естафеті.
XX ювілейна Спартакіада ПАТ "Черкасиобленерго"
Завдяки впевненому виступу у всіх видах змагань, наша команда у загальному заліку з 200 балами зайняла почесне 2 місце, поступившись лише команді Черкаської міської філії ПАТ "Черкасиобленерго”. Третє ж місце зайняла команда Канівської філії оператора системи розподілу.
XX ювілейна Спартакіада ПАТ "Черкасиобленерго"
Весь колектив ТОВ "Черкасиенергозбут” вітає нашу команду з вдалим дебютом і гарним виступом, бажає наступного разу не зупинятися на досягнутому і здобути перемогу! Вітаємо також інші команди призери і учасників змагань, які змогли видобути призові місця під час ювілейної Спартакіади.

Окремо хотілось би подякувати за запрошення взяти участь у змаганнях нашій команді керівництву ПАТ "Черкасиобленерго" і їх первинній профспілковій організації, а також відзначити високий рівень організації змагань. Бажаємо усім подальших спортивних і виробничих здобутків!