ТОВ «Черкасиенергозбут» святкує трьохріччя

14 вер 2021

ТОВ «Черкасиенергозбут» святкує трьохріччя

14 вересня для ТОВ «Черкасиенергозбут» - важлива дата. У цей день три роки тому і було засновано Товариство. Тоді, восени 2018 року, ще ніхто навіть не міг уявити, який шлях доведеться пройти компанії, щоб посісти чільне місце серед сотень електропостачальників країни.

За роки існування Товариство змогло забезпечити гідний рівень обслуговування, багато в чому саме завдяки своїм вимогливим споживачам. І робота у цьому напрямку триває: поступово вводяться нові сервіси, застосовуються новітні технології. Тому і не дивно, що завдяки спільним зусиллям наше підприємство здобуло почесне звання «Компанія року».

Окрім діяльності виробничої, Товариство не забувало і про соціальні заходи: займалося благодійною діяльністю, підтримувало людей з інвалідністю, здійснювало посильний внесок у боротьбу з COVID-19, дбало про добробут дітей та допомагало у проведенні різноманітних спортивних заходів.

Та і спортивне життя самого Товариства також було досить насиченим. Окрім підтримки дорослої та дитячої футбольних команд, працівники компанії встигли відзначитися і власними здобутками – в активі компанії успішні виступи в турнірах з пляжного футболу та волейболу, власні спортивні змагання Товариства, та звісно ж, найбільше на сьогоднішній день досягнення – срібло ювілейної ХХ спартакіади ПАТ «Черкасиобленерго».
ТОВ «Черкасиенергозбут» святкує трьохріччя
Працівників ТОВ «Черкасиенергозбут» з днем народження привітав директор Товариства:
- Наші успіхи свідчать про те, що люди, які люблять свою справу, здатні впоратись із будь-якими труднощами: змінами законодавства, наслідками пандемії, карантинними обмеженнями, критичними явищами на ринку. І я особисто хочу подякувати кожному працівникові за його вагомий внесок у спільну справу, кожному небайдужому споживачеві, який висловлює свою думку, залишає відгуки, тим самим, допомагаючи нам ставати краще, кожному нашому другу і партнеру, від яких завжди можна отримати слушну пораду та відчути підтримку у складний момент. Я впевнений, що на нас з вами неодмінно чекає успіх і безліч років успішної діяльності попереду! – зазначив Руслан Самойленко.

Кожен працівник ТОВ «Черкасиенергозбут» має 2 дні народження: власний і день народження свого Товариства. Тому зі святом нас! Сьогодні кожен з нас має нагоду загадати бажання, і щиро побажати самим собі та своїм колегам світлого і великого майбутнього!