Зручні та вигідні способи оплати рахунків

08 жов 2021

Зручні та вигідні способи оплати рахунків

Споживачі Черкаської області вже почали отримувати рахунки за спожиту протягом вересня електроенергію, тому саме час нагадати про зручні та вигідні способи оплати.

Звісно ж, найбільш зручною та швидкою в умовах сьогодення є оплата рахунків онлайн. Як відомо, усі великі банки, що здійснюють свою діяльність на території України, забезпечують своїх клієнтів послугами інтернет-банкінгу в режимі 24/7 (цілодобово і без вихідних). Серед найпопулярніших серед таких сервісів можна відзначити Приват24 від АТ "ПриватБанк", "Ощад 24/7" від АТ "Ощадбанк" і WEB-банкінг від Monobank|Universal Bank. Більш детальну інформацію щодо оплати онлайн можна отримати на сайті finance.ua або звернувшись на гарячу лінію свого банку.

Крім того, функції оплати рахунків, у тому числі за енергопостачання, мають багато сервісів онлайн-платежів. Серед них можна виокремити Portmone.com.ua, iPay.ua та EasyPay.ua. Але зверніть увагу, що зазначені сайти беруть комісію за здійснення платежів, і інколи вона може бути досить суттєвою.

Якщо ж Ви є прихильником більш класичних способів оплати та надаєте перевагу особистому спілкуванню, то оплатити рахунок за спожиту електроенергію зможете у будь-якій установі, яка приймає платежі від населення.

Для тих, хто бажає заощадити власні кошти, нагадуємо, що
оплатити рахунок за електроенергію без комісії
Ви можете у будь-якому пункті прийому платежів АТ «Укрпошта» нашої області.

Тож, обирайте для себе найбільш зручний та прийнятний спосіб оплати, а ТОВ «Черкасиенергозбут», в свою чергу, висловлює Вам свою щиру вдячність за вчасні розрахунки і відповідальне ставлення до виконання договірних зобов’язань!