Результати змагань за Кубок ТОВ «Черкасиенергозбут» з футболу

01 лис 2021

Результати змагань за Кубок ТОВ «Черкасиенергозбут» з футболу

Учора, в останній день жовтня, завершилися змагання з футболу на кубок ТОВ «Черкасиенергозбут» серед дітей 2009-2010 року народження.

Нагадаємо, що турнір тривав протягом трьох днів і участь у ньому взяли юні футболісти з Черкас, Умані, Золотоноші, Городища та Білозір'я.

У перших трьох турах визначилися гравці Золотої та Срібної ліг. До Золотої ліги потрапили по 2 команди, що посіли перші місця у своїх групах. Відтак, з групи А лідерами стали ФК «Дніпро-80-3» та ФК «Титани», з групи Б – ФК «Дніпро-80-2» та ФК «Зоря-Академія». До Срібної ж ліги потрапили ДЮСШ «Умань», ФК «Атлетик», ФК «Дніпро-80-1» та ДЮФК «Кобзар».

Найбільш запеклі двобої припали на другу половину суботи та неділю, оскільки саме в них визначалися переможці і призери обох ліг.

Найприємнішою несподіванкою виявилася переможна хода підопічних ТОВ «Черкасиенергозбут» - Золотоніських «Титанів». У груповому етапі вони спромоглися вибороти дві перемоги і один матч зіграли внічию.

У Золотій лізі на юних золотонісців чекали дуже серйозні суперники, і результати гри залежали не лише від власних зусиль «Титанів», але й від гри суперників. І так сталося, що Фортуна у цей день була на нашій стороні: висока футбольна майстерність вихованців Золотоніської ДЮСШ та прихильність богині удачі дозволили «Титанам» вибороти головну нагороду турніру!

Результати змагань виглядають наступним чином:

Золота ліга
І місце – ФК «Титани», м. Золотоноша
ІІ місце – ФК «Зоря-Академія», с. Білозір'я
ІІІ місце – ФК «Дніпро-80-2», м. Черкаси
ІV місце – ФК «Дніпро-80-3», м. Черкаси

Срібна ліга
І місце – ДЮСШ «Умань», м. Умань
ІІ місце – ФК «Атлетик», м. Черкаси
ІІІ місце – ФК «Дніпро-80-1», м. Черкаси
ІV місце – ДЮФК «Кобзар», м. Городище

Високий клас гравців «Титанів» підтверджується ще й тим, що одразу два футболісти нашої команди були відзначені індивідуальними нагородами: кращим півзахисником визнано Даніла Гонщика, а кращим гравцем турніру став Козоріз Артем.

Інші команди проявили себе не менш чудово, але у цей день їм не вистачило зовсім трошки футбольного фарту, від якого дуже часто у спорті залежить кінцевий результат. Але особистий внесок у результат кращих гравців команд також було відмічено.

Отже, кращим нападником визнано Ростислава Хижняка з команди «Дніпро-80-2», кращим бомбардиром став Матвій Байда з ДЮСШ «Умань», кращим воротарем обрано Артема Приймича, який самовіддано захищав ворота ДЮФК «Кобзар», кращим захисником виявився Артем Чертков з команди «Атлетик», », а кращим гравцем команди «Дніпро-80-3» визначено Дмитра Савченка.

Вітаємо гравців ФК «Титани» з перемогою! Хлопці, ви не лише виправдали усі наші сподівання, але й перевершили їх!

Проте в жодному разі не зупиняйтеся на досягнутому – ми знаємо, що ви здатні на більше, і чекаємо від вас нових перемог, як на всеукраїнському, так і світовому рівні.

Дякуємо вам за цікаву та яскраву гру і неперевершені щирі емоції! І нехай Фортуна завжди буде з вами!