Увага – «Червона зона»!

12 лис 2021

Увага – «Червона зона»!

Шановні споживачі, починаючи з 00:00 години 12 листопада 2021 року відповідно до рішення Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій в Черкаській області запроваджена червона зона карантину.

У зв’язку з цим у центрах обслуговування споживачів ТОВ «Черкасиенергозбут» посилюються протиепідемічні заходи, тому просимо Вас із розумінням поставитися до того, що Вам запропонують почекати своєї черги біля входу через велику кількість відвідувачів, а перед заходом до приміщення виміряють температуру.

Пам’ятайте, під час карантину встановлені обмеження: не більше 1 відвідувача на 10 м2 площі приміщення, а особи з підвищеною понад 37,2° температурою тіла та ознаками респіраторних захворювань мають залишатися вдома. Також не забувайте вдягати маску, дотримуватися соціальної дистанції 1,5 м, частіше мити руки та користуватися спиртовмісними антисептиками.

Оскільки під час карантину рекомендовано мінімізувати відвідування громадських місць, радимо Вам вирішувати усі можливі питання в дистанційному режимі, тому перед тим, як особисто їхати до свого центру обслуговування споживачів, спочатку зателефонуйте за номерами телефону, зазначеним у рахунку за спожиту електроенергію, і дізнайтеся, чи можливо вирішити дане питання без Вашої особистої присутності.

Окремо нагадуємо про онлайн-сервіси оплати рахунків, які дозволяють здійснювати платежі не виходячи з дому.

В умовах підвищення рівня захворюваності на COVID-19 надзвичайно важливо дбати про особисту безпеку та безпеку оточуючих, тому дякуємо за розуміння і будьте здорові!