Дитяче свято у ТОВ «Черкасиенергозбут»

29 гру 2021

Дитяче свято у ТОВ «Черкасиенергозбут»

Незабаром новорічні свята – час, який понад усе обожнюють дітлахи. Саме тому для створення новорічного настрою у ТОВ «Черкасиенергозбут» вирішили влаштувати свято для наступного покоління енергетиків.

Відбувалося дійство в актовій залі Товариства. Малюків вітали Дід Мороз зі Снігуронькою та веселий Сніговик. Усі разом вони співали, танцювали біля ялинки, влаштовували різні цікаві конкурси, розповідали віршики і, звісно ж, отримували подарунки.

Окремою родзинкою свято стало цікаве кріошоу, під час якого діти дізнавалися цікаві факти про кригу, мали змогу потанцювати у крижаному диму та отримали по смачному святковому коктейлю, у приготуванні якого самі взяли участь.

Ну, і яке ж дитяче свято без «солодкого столу»? Тому наостанок майбутні енергетики обмінювалися враженнями про захід за святковим столом, куштували смачну піцу і їли цукерки та інші солодощі досхочу.

Сподіваємося, що в усіх учасників свята залишилися найяскравіші враження, отримані подарунки неодмінно стануть у нагоді, а дитяче новорічне свято стане ще однією гарною традицією нашого колективу!