Відмова від паперових рахунків – крок до збереження природи

30 гру 2021

Відмова від паперових рахунків – крок до збереження природи

Останнім часом усе більшого поширення набувають ідеї свідомого ставлення до навколишньої середи і кожен відповідальний мешканець Черкаської області може зробити свій власний крок до збереження природи відмовившись від отримання рахунків у паперовій формі.

Завдяки сучасним онлайн-сервісам зробити це надзвичайно легко: достатньо лише зайти у свій Кабінет побутового споживача ТОВ«Черкасиенергозбут», вказати там потрібну адресу електронної пошти та поставити відповідну позначку.
 
 
Лише кілька кліків від кожного з нас – і величезну кількість дерев буде збережено!

Нагадаємо, що відмова від рахунку у паперовій формі в жодному разі не обмежить вашу обізнаність щодо нарахувань, оплат та інших даних, що зазвичай містяться у квитанції, оскільки з усією вичерпною інформацією стосовно Вашого особового рахунку можна ознайомитися у Кабінеті побутового споживача. До того ж, інформація про поточне нарахування там з’являється одразу після його здійснення – і Вам не треба чекати доставки рахунку поштарем або контролером.

Ще однією перевагою «електронного» рахунку є можливість здійснювати платежі за допомогою того онлайн-сервісу, який є більш зручним саме для Вас, або в якому комісія є найнижчою чи відсутня взагалі – посилання на усі найбільш поширені платіжні системи також містяться в особистому кабінеті. Крім того, функція «Сформувати рахунок» дозволить Вам роздрукувати платіжний документ у будь-який момент, якщо у цьому виникне потреба.

Тож, давайте дбати про своє майбутнє разом! І нехай відмова від паперового рахунку стане лише першим кроком на шляху збереження природи!

Додатково інформуємо, що з 01.01.2022 року набуває чинності нова комерційна пропозиція для Побутових споживачів.