Про ціну електроенергії для непобутових споживачів

14 січ 2022

Про ціну електроенергії для непобутових споживачів

Шановні споживачі, доводимо до вашого відома, що ціна універсальних послуг ТОВ «Черкасиенергозбут» у лютому 2022 року складатиме 4,226 грн (без ПДВ) для першого класу напруги і 5,112 грн для другого. Прогнозовано, так ціна буде до 50 копійок вище ніж за вільними цінами

Якщо наразі Ви користуєтесь універсальною послугую, але бажаєте у лютому заощадити кошти, то шляхом переходу на споживання електричної енергії за вільними цінами за допомогою сервісу «Легкий перехід» Ви маєте змогу отримати вигідну ціну на весь лютий!

Тож не зволікайте та звертайтеся до центрів обслуговування споживачів якомога швидше. Нагадуємо, що зручний сервіс «Легкий перехід» дозволяє кожному непобутовому споживачеві ТОВ «Черкасиенергозбут» вільно обирати між вільними цінами і універсальною послугою в залежності від того, яка ціна наразі є найвигіднішою. При цьому відсутні жодні обмеження щодо можливості такого переходу.

А у випадку, якщо зараз Ви є споживачем іншого постачальника, то не варто гаяти часу: розпочавши процедуру переходу до постачальника ТОВ «Черкаксиенергозбут» просто зараз, Ви зможете користуватися вигодами, що несуть у собі тариф «Вільна ціна+», вже з лютого!

Дякуємо, що обираєте ТОВ «Черкасиенергозбут»!