Уболіваємо за наших!

25 січ 2022

Уболіваємо за наших!

Учора в Черкасах у палаці спорту «Будівельник» розпочався V Всеукраїнський дитячий турнір з футзалу – Зимовий Кубок «Табло-ДЮСШ Дніпро-80», у якому, поміж інших, беруть участь юні підопічні ТОВ «Черкасиенергозбут» - Золотоніська команда «Титани».

За нагороди у турнірі змагаються юнаки 2010 року народження з 16 команд:
«Темп», м. Київ 
«Дніпро-80», м. Черкаси
«Атлетік», м. Черкаси
«СДЮСШОР», м. Черкаси
«Дніпро-80-2», м. Черкаси
«Скіф», м. Сміла
«СДЮСШОР-Чайка», м. Черкаси
«Титани», м. Золотоноша
«ДЮСШ-1-2», м. Київ
«ДЮСШ-2-Піонер», м. Кропивницький
«ДЮСШ-1», м. Київ
«Каскад-2», м. Бровари 
«Каскад», м. Бровари 
«Дніпро-80-3», м. Черкаси 
«Гірник Спорт», м. Горішні Плавні
«Дніпро-80-2011», м. Черкаси

Наші друзі «Титани» потрапили до групи «В» разом із «ДЮСШ-2-Піонер» з Кропивницького, «СДЮСШОР-Чайка» з Черкас та «ДЮСШ-1-2» з Києва. У перший змагальний день вони зійшлися у пекельній боротьбі з дуже потужними вихованцями «СДЮСШОР-Чайка». Гра була надзвичайно цікава, і коли на табло з’явився рахунок 2:1 на користь золотонісців, уболівальників нашої команди охопила справжня гордість за юних талантів. Втім, спортивна фортуна перемінлива, і за результатами матчу перемогу все ж таки одержали черкасці із рахунком 3:2.

Але ми закликаємо «Титанів» не засмучуватися. Впевнені, що ця невелика поразка зробить вас лише сильнішими, викличе розумну спортивну злість та надасть запалу подальшій боротьбі, тому у сьогоднішніх двобоях із Київською та Кропивницькою командами ви неодмінно станете переможцями!

Тож, закликаємо усіх небайдужих підтримати наших юних талантів у черговому важливому для них турнірі, а самим «Титанам» хочемо сказати: ми беззаперечно віримо – ВИ В НАС НАЙКРАЩІ! Тому лише вперед, лише до перемоги!