Титани зі сріблом!

28 січ 2022

Титани зі сріблом!

V Всеукраїнський дитячий турнір з футзалу – Зимовий Кубок «Табло-ДЮСШ Дніпро-80» завершено, тому настав час підбити підсумки змагань.

Нагадаємо, що за нагороди у турнірі змагались 16 команд з усієї України. Протягом кількох днів глядачі мали змогу насолодитися красивою грою, яскравими моментами та карколомним перебігом подій.

За результатами ігор було визначено призерів у Золотій та Срібній лігах, і найприємнішим моментом є те, що серед призерів змагань відмітилися і наші юні друзі – Золотоніські «Титани»!

Отже, результати турніру наступні:
Призерами Золотої ліги стали:
1. «ДЮСШ-2-Піонер», м. Кропівницький
2. «ДЮСШ-1», м. Київ
3. «СДЮСШОР-Чайка», м. Черкаси

Призери Срібної ліги
1. «Дніпро-80», м. Черкаси
2. «Титани», м. Золотоноша
3. «Темп», м. Київ

«Срібло» Титанів у цьому турнірі є особливо приємним та цінним, оскільки підбір суперників цього року виявився надзвичайно потужним, до того ж, футзальний напрямок не є основним для юних золотонісців. Тому перемога у грі з «Дніпро-80-3» з рахунком 1:3 та у півфінальному поєдинку з командою «Темп» із рахунком 1:7 – це черговий великий крок до яскравого спортивного майбутнього наших футболістів. Ну, а обійти «Титанів» у Срібній лізі спромоглися лише гравці команди-хазяки турніру - «Дніпро-80», яка по праву визнана однією з найкращих футбольних команд міста Черкаси. 

Найкращим гравцем нашої команди було визнано Дениса Нестеровського, тому ми вітаємо Дениса особисто – це досягнення стало результатом наполегливої праці та роботи над собою. І звісно ж, вітаємо усю команду «Титани»: гравців, тренерів, батьків футболістів! Уся проведена вами робота, витрачені нерви, сили та фінансові кошті не були марними. Черговий етап подолано, і колись нездійсненна мрія про велике футбольне майбутнє стала ще на крок ближчою!

А від себе ТОВ «Черкасиенергозбут» хоче подякувати за яскраві враження, які ви принесли нашим працівникам своєю грою. І нехай через напружену роботу ми не змогли підтримати вас у залі, сподіваємося, що ви змогли відчути ті підтримку і хвилювання, які ми намагалися передати вам через онлайн-трансляцію!

Дякуємо, «Титани». Ви – найкращі!
 
*використані світлини "Табло Черкаси"