Вигідна пропозиція для малих непобутових споживачів

16 лют 2022

Вигідна пропозиція для малих непобутових споживачів

Шановні малі непобутові споживачі, нагадуємо вам про можливість зекономити на оплаті спожитої електроенергії у лютому, скориставшись можливістю тимчасової зміни умов постачання з універсальних послуг на вільні ціні. І допоможе вам у цьому зручний сервіс від ТОВ «Черкасиенергозбут» - «Легкий перехід».

Дана послуга дає вам можливість обирати, на яких умовах здійснювати розрахунки за електроенергію, в залежності від ситуації на ринку.

Так зараз спостерігається зниження ціни електричної енергії на ринку «на добу наперед», тому споживання електричної енергії за вільними цінами стало вигіднішим за універсальні послуги.

Виходячи з поточних даних Оператора ринку, вільна ціна за лютий 2022 року може бути «приємнішою» за ціну універсальних послуг більше ніж на 1 грн.

Тому не гайте часу, приходьте скоріш до вашого центра обслуговування і переходьте на вільні ціни! Встигніть це зробити до 24.02.2022, щоб максимально заощадити свої кошти!

Важливою перевагою послуги «Легкій перехід» є також і те, що користуватися нею можна необмежену кількість разів. Тож, якщо у березні універсальна послуга знову стане вигіднішою, ви одразу зможете перейти на неї.

ТОВ «Черкасиенергозбут» завжди на варті інтересів своїх споживачів, тому слідкуйте за нашими публікаціями, в яких ми і надалі надаватимемо інформацію про найвигідніші умови постачання електричної енергії!