У ТОВ “Черкасиенергозбут” підвели підсумки 2021 року

18 лют 2022

У ТОВ “Черкасиенергозбут” підвели підсумки 2021 року

У ТОВ «Черкасиенергозбут» учора підводили підсумки роботи Товариства у 2021 році. На нараду зібралися представники з 20 центрів обслуговування споживачів з усієї Черкаської області.

Аналіз проведеної роботи засвідчив, що рік ТОВ "Черкасиенергозбут" завершило з прибутком — це чудовий результат, до якого долучився кожен працівник нашого Товариства. Не зважаючи на досить велику кількість складних обставин, серед яких особливо варто відмітити суттєві та важко передбачувані коливання ціни електроенергії, а також нестабільну ситуацію на ринку, компанія показала гідні здобутки.

Так, на кінець 2021 року ТОВ «Черкасиенергозбут» мало 1992 споживача за вільними цінами і 635 336 споживачів універсальних послуг, з яких побутових споживачів 624 223, а малих непобутових споживачів – 9 916.

Споживачам за вільними цінами було поставлено 377 378 МВт.год електричної енергії, а споживачам універсальних послуг – 1 255 211 МВт.год, з яких малі непобутові споживачі використали – 163 470 МВт.год, а побутові і – 1 091 741 МВт.год. Такі дані свідчать про стабільність і прагнення подальшого розвитку.

Велика увага приділялася і соціальним аспектам роботи, зокрема, виконанню положень Колективного договору. Відповідно, протягом року персонал забезпечувався засобами індивідуального захисту, що особливо актуально в умовах епідемії коронавірусної хвороби. Працівники, які задіяні у роботах, пов’язаних із забрудненням, отримували спеціальний одяг. Вчасно виплачувалася заробітна плата, надавалися відпустки згідно з чинним законодавством.

Загалом, протягом 2021 року проводилася активна робота із заборгованістю за спожиту електроенергію, велася претензійно-позовна та договірна робота, залучалися нові споживачі, докладалися зусилля для підвищення якості обслуговування.

На завершення наради, перед працівниками Товариства були поставлені завдання на 2022 рік, основним меседжем яких є постійне покращення виробничих результатів, саморозвиток кожного окремого співробітника та максимальне задоволення потреб споживачів ТОВ «Черкасиенергозбут».

Завершилося підбиття підсумків вже традиційним культурним заходом: учасники наради мали змогу відвідати Черкаський обласний художній музей, де познайомилися із чудовими витворами українського мистецтва, серед яких енергетики особливо відмітили для себе чудові зразки народної вишивки, що представлена в музеї у різноманітних техніках, колекцію іконопису, а також збірка робіт художників, які народилися на Черкащині.

Впевнені, що відвідування художнього музею цілком задовольнить відчуття прекрасного працівників ТОВ «Черкасиенергозбут» та посприяє їх прагненню привнести красу в життя наших споживачів своїми щирими усмішками та прагненням допомогти у вирішенні питань!