Про ситуацію в енергетиці в умовах воєнного стану

02 бер 2022

Про ситуацію в енергетиці в умовах воєнного стану

Шановні побутові споживачі, доводимо до вашого відома, що енергетична система України та області, не зважаючи ні на що, продовжує стабільно функціонувати. Багато в чому саме завдяки тим споживачам, хто вчасно оплатив рахунки – завдяки вашим коштам світло є у кожному командному пункті, на кожному блокпості, у кожній лікарні і пологовому будинку, укритті, бомбосховищі…

Проте перед енергетиками наразі постала чергова проблема: в умовах воєнного стану та бойових дій виникли труднощі із друком і доставкою рахунків. У типографіях бракує паперу, існує реальна проблема фізично здійснити адресну доставку квитанцій.

Оскільки кожна ваша копійка надзвичайно важлива для нашої країни, дуже просимо поставитися з розумінням до ситуації, що склалася та допомогти нам у донесенні інформації про нараховані суми.

ТОВ «Черкасиенергозбут» намагатиметься організувати доставку рахунків у ті населенні пункти, де буде така можливість. Але оскільки ми не можемо знати, що чекає на нас завтра, просимо усіх подбати про можливість дізнатися про суму, яка нарахована до сплати, найзручнішим для Вас способом:

- у Кабінеті побутового споживача;
- у СМС-повідомленні – для отримання такого повідомлення просимо усіх небайдужих зателефонувати до свого ЦОС або кол-центру нашого Товариства та повідомити номер мобільного телефону, за яким зручно отримувати інформацію по Вашому особовому рахунку;
- на сайті Товариства, завантаживши файл з сумами до оплати по Вашому центру обслуговування споживачів та знайшовши там свій номер особового рахунку (особові рахунки у файлі будуть розміщені за порядком зростання, тому знайти свій можна буде прогортавши до потрібного, або натиснувши комбінацію клавіш пошуку «ctrl+F» та ввівши відповідний номер рахунку;
- зателефонувавши до Вашого центру обслуговування споживачів або колцентру;
- надіславши запит у месенджери Viber, Telegram, на електронні пошти нашого Товариства;
- надіславши запит в офіційний Telegram-чат нашого Товариства – тут ми відповідатимо в особисті повідомлення навіть у позаробочий час.

Дуже просимо Вас не залишатися байдужими! Участь кожного надзвичайно важлива! Лише разом ми вистоїмо!

Зараз не той час, коли підприємцям варто думати про власний прибуток. Нині час мобілізувати усі резерви і спрямувати їх на оборону нашої країни. Тому кожна перерахована вами копійка, яка надійде до ТОВ «Черкасиенергозбут» і ПАТ «Черкасиобленерго», буде спрямована виключно на закупівлю електричної енергії, забезпечення безаварійності та безперебійності електропостачання, а також на допомогу Збройним силам України та загонам територіальної оборони міста Черкаси та Черкаської області!

Україна понад усе!