До уваги побутових споживачів!

09 бер 2022

До уваги побутових споживачів!

Шановні споживачі, у зв’язку з тим, що останнім часом почастішали питання щодо того, чи здійснюватиметься доставка рахунків за спожиту у лютому електричну енергію, інформуємо про наступне.

Наразі рахунки вже надруковані і найближчим часом почнуть доставлятися до споживачів – ТОВ «Черкасиенергозбут» докладатиме максимальних зусиль для того, щоб кожний споживач отримав свою квитанцію.

Втім, у зв’язку із ситуацією, яка склалася наразі в країні, просимо із розумінням поставитися, якщо за певних причин рахунок не буде доставлено до Вас адресно.

Нагадуємо, що дізнатися суму до оплати Ви завжди зможете:
- у Кабінеті побутового споживача. Окремо звертаємо Вашу увагу на можливість відмови від рахунку у паперовій формі та отримання його на свою електронну пошту – для цього у Кабінеті побутового споживача достатньо поставити галочку у відповідному полі;
- на сайті Товариства, завантаживши файл з сумами до оплати по Вашому центру обслуговування споживачів та знайшовши там свій номер особового рахунку (особові рахунки у файлі будуть розміщені за порядком зростання, тому знайти свій можна буде прогортавши до потрібного, або натиснувши комбінацію клавіш пошуку «ctrl+F» та ввівши відповідний номер рахунку;
- зателефонувавши до Вашого центру обслуговування споживачів або кол-центру;
- надіславши запит у месенджери Viber, Telegram або на електронні пошти нашого Товариства.

Крім того, звертаємо Вашу увагу на роз’яснення Центру протидії дезінформації при Раді національної безпеки і оборони України, у якому наголошується, що воєнний стан не звільняє громадян від плати за комуналку. Проте пеня і штрафи у цей період нараховуватися не будуть.

Тому ми просимо усіх, хто має хоча б мінімальну можливість, обов’язково здійснити оплату за спожиті комунальні послуги!

Пам’ятайте, що усі кошти, які зараз надходять до ТОВ «Черкасиенергозбут» і ПАТ «Черкасиобленерго», спрямовуються виключно на закупівлю електричної енергії, забезпечення безаварійності та безперебійності електропостачання, а також на допомогу Збройним силам України та загонам територіальної оборони міста Черкаси та Черкаської області!