Про ціну електроенергії для непобутових споживачів

17 бер 2022

Про ціну електроенергії для непобутових споживачів

Шановні непобутові споживачі, традиційно інформуємо вас про актуальні ціни електричної енергії і найвигідніші умови постачання.

Основні тенденції показують, що в березні споживання електроенергії за вільними цінами очікувано буде вигіднішим за універсальні послуги.

Тому ті малі непобутові споживачі, які не встигли скористатися сервісом «Легкий перехід» минулого місяця і залишилися на універсальній послузі, а також ті, хто бажає користуватися перевагою у вільній ціні протягом березня, можуть до 20.03.2022 звернутися до своїх центрів обслуговування споживачів та швидко і легко перейти на споживання за вільними цінами саме на той час, коли це є вигідним для них.

Щодо квітня: наразі вже відома ціна універсальної послуги, яка для малих непобутових споживачів ТОВ «Черкасиенергозбут» ІІ класу напруги, електроустановки яких приєднані до мереж ПАТ «Черкасиобленерго», складатиме 3 766,06 грн/МВт*год (без ПДВ)

За умови збереження тенденцій сьогодення, у квітні вільна ціна і ціна універсальних послуг будуть приблизно на одному рівні. Можливо, універсальна послуга буде дещо нижчою за вільні ціни. Тому, обираючи умови постачання на квітень 2022 року, споживачам краще орієнтуватися  на особливості розрахунків по кожному з цих договорів і обирати варіант, який є зручнішим для них.

Чому варто обрати саме ТОВ «Черкасиенергозбут»?
По-перше, наше Товариство, окрім іншого, є постачальником універсальних послуг, тому продовжить свою роботу незалежно від того, яка ситуація складатиметься у країні надалі.
По-друге, ТОВ «Черкасиенергозбут» має багато різних комерційних пропозицій, серед яких споживач може обрати найкращу для себе.
По-третє, особливістю нашого Товариства є зручна послуга «Легкий перехід», яка дозволяє малим непобутовим споживачам змінювати умови споживання електроенергії в залежності від зміни ціни.

ТОВ «Черкасиенергозбут» як свідоме українське підприємство вдячне усім непобутовим споживачам, які у цей складний воєнний час продовжують працювати, а особливо ми вдячні за співпрацю з нами! Наші з вами податки – це наповнення бюджету країни. Наша з вами продукція чи послуги – це добробут Українців і запорука швидкого відновлення економіки.

Разом переможемо!