Про рахунки за березень

07 кві 2022

Про рахунки за березень

Шановні побутові споживачі, інформуємо, що рахунки за спожиту протягом березня електроенергію вже сформовані і найближчим часом будуть доставлені у домівки мешканців Черкаської області.

Очікуємо, що цього місяця доставка рахунків відбуватиметься у штатному режимі, але нагадуємо про альтернативні можливості дізнатися суму до оплати.

▶ На наш погляд, найоптимальнішим способом дізнатися про суму, яка нарахована за попередній місяць, є Кабінет побутового споживача. Тут, окрім самої суми, Ви зможете побачити всю історію нарахувань і оплат, а також, за потреби, роздрукувати рахунок. Нагадуємо і про можливість долучитися до природозберігаючої акції шляхом відмови від рахунку у паперовому вигляді. Для цього достатньо поставити позначку у відповідному віконечку в Кабінеті побутового споживача – у такому випадку вичерпну інформацію Ви і надалі зможете бачити у своєму особистому кабінеті, як і раніше, матимете змогу роздрукувати квитанцію, але рахунок замість поштової скриньки надходитиме на Вашу електронну пошту. Такий спосіб є більш сучасним, і, сподіваємося, із часом все більше споживачів слідуватимуть нашому прикладу і відмовлятимуться від паперових рахунків задля збереження лісів.

▶ Минулого місяця на нашому сайті з’явилася нова опція, яка вже набула популярності – тепер про суму, яка виставлена у рахунку за попередній місяць, можна дізнатися без входу до особистого кабінету. Для цього тисніть кнопку «Дізнатися нарахування», вводьте номер особового рахунку і легко дізнавайтеся, яку суму потрібно заплатити за електроенергію у цьому місяці.

▶ І звісно ж, суму до оплати завжди можна дізнатись у своїх центрах обслуговування споживачів та колцентрі Товариства, зателефонувавши або надіславши відповідний запит у месенджери Viber, Telegram чи на електронні пошти нашого Товариства.

Окремо нагадуємо про надзвичайну цінність Ваших платежів для енергетики Черкаської області та країни в цілому і просимо усіх, хто має хоча б мінімальну можливість, обов’язково здійснити оплату за спожиті комунальні послуги!

Дякуємо усім, хто розуміє важливість виконання своїх договірних зобов’язань і усвідомлює, що наш фронт і наша з вами відповідальність – це забезпечення надійного тилу для наших військових, важливою частиною якого є безперебійне електропостачання усіх об’єктів критичної інфраструктури!

Ще раз відмітимо, що наразі усі кошти, які надходять до ТОВ «Черкасиенергозбут» і ПАТ «Черкасиобленерго», спрямовуються виключно на закупівлю електричної енергії, забезпечення безаварійності та безперебійності електропостачання, а також на допомогу Збройним силам України та загонам територіальної оборони Черкас, Черкаської області та регіонів, де ведуться бойові дії!