Про ціну електроенергії для непобутових споживачів

12 кві 2022

Про ціну електроенергії для непобутових споживачів

Шановні непобутові споживачі, традиційно інформуємо вас про актуальні ціни електричної енергії і найвигідніші умови постачання.

Доводимо до вашого відома, що ціна універсальних послуг  для малих непобутових споживачів  ТОВ «Черкасиенергозбут» другого класу напруги у травні 2022 року складатиме 3,24 грн (без ПДВ). Прогнозовано, така ціна буде вигідніше ніж за вільними цінами.

Якщо наразі Ви користуєтесь тарифом "Вільна ціна+”, але бажаєте у травні заощадити кошти, то шляхом переходу на споживання електричної енергії за цінами універсальної послуги за допомогою сервісу «Легкий перехід» Ви маєте змогу отримати вигідну ціну на весь травень!

Тож не зволікайте та звертайтеся до центрів обслуговування споживачів якомога швидше. Нагадуємо, що зручний сервіс «Легкий перехід» дозволяє кожному непобутовому споживачеві ТОВ «Черкасиенергозбут» вільно обирати між вільними цінами і універсальною послугою в залежності від того, яка ціна наразі є найвигіднішою. При цьому відсутні жодні обмеження щодо можливості такого переходу.

А у випадку, якщо зараз Ви є споживачем іншого постачальника, то не варто гаяти часу: розпочавши процедуру переходу до постачальника універсальної послуги ТОВ «Черкаксиенергозбут» просто зараз, Ви зможете обрати найкращу для себе комерційну пропозицію, вже як з травня, так і відразу!

Дякуємо, що обираєте ТОВ «Черкасиенергозбут»! Разом переможемо!