СМС-інформування про заборгованість

25 кві 2022

СМС-інформування про заборгованість

Шановні побутові споживачі!

ТОВ «Черкасиенергозбут» висловлює щиру подяку усім, хто оплатив рахунки за спожиту електроенергію!

Вкотре зауважуємо, що вчасна оплата рахунків – це можливість закупити електроенергію у необхідній кількості та забезпечити підтримку електромереж області у справному стані. Кожен ваш платіж – це підтримка енергетичної системи України та посильна допомога в обороні нашої країни.

Енергетика Черкащини, продовжує потребувати Вашої підтримки. Саме тому, сьогодні ті споживачі, хто з певних причин не оплатив рахунки за спожиту електроенергію, отримають СМС-повідомлення з нагадуванням про заборгованість.

Якщо Ви не оплатили рахунок у цьому місяці – дуже просимо зробити це якомога швидше!

Якщо ж Ви оплатили рахунок, але все рівно отримали повідомлення про наявний борг – приносимо свої вибачення. Причин цьому може біти декілька:
• по-перше, номер телефону у базі Товариства може не відповідати особовому рахунку. Виправити це дуже легко, звернувшись до колцентру;
• по-друге, Ваш платіж міг затриматися у дорозі, і кошти ще не встигли потрапити на особовий рахунок. Таке явище частіше спостерігається при оплаті через пункти прийому платежів АТ «Укрпошта» (тут кошти можуть надходити протягом 7 робочих днів), втім, у зв’язку з воєнним станом затримки можуть виникати і при оплаті через інші сервіси. Тому в такому випадку варто просто зачекати – одразу після надходження кошти у повному обсязі будуть зараховані на Ваш особовий рахунок.
• по-третє, при здійсненні оплати могла бути допущена помилка (наприклад, невірно вказано особовий рахунок). У такому випадку Вам слід звернутися до свого Центру обслуговування споживачів чи установи, де Ви здійснювали платіж, для виправлення помилкової оплати.

Ще раз дякуємо усім, хто оплатив рахунки!

Наразі забезпечення надійного тилу для наших захисників – це прямий обов’язок кожного мешканця і підприємства нашої області. Нашими вчасним оплатами  ми підтримуємо стабільність інфраструктури країни в умовах боротьби з ворожою навалою. Країні потрібна електроенергія, і лише нашими спільними зусиллями ми втримаємо енергетичний фронт та обов'язково здобудемо перемогу!

Все буде Україна!