З Днем вишиванки!

19 травня 2022

З Днем вишиванки!


Сьогодні українці всього світу відзначають важливе для своєї національної ідентичності свято – День вишиванки.

У надскладний час, коли Україна відвойовує своє право на національну спадщину, на власну історію і культурну автентичність, важливість цього свята важко переоцінити.


 
І ми – працівники ТОВ «Черкасиенергозбут» - чудово це розуміємо. Нашим бійцям, які так відважно стали на захист своєї країни, потрібно відчувати, що їх подвиг цінують, їх погляди – підтримують, а їх цінності – поділяють. Тому кожен з нас, хто вранці одягався у вишите вбрання, робив це свідомо, знаючи, що матеріальну підтримку Збройних сил України ми забезпечуємо чи не з першого дня війни, а ось морально підтримати наших мужніх хлопців і дівчат ми можемо саме сьогодні. А вишиванка у цей день – це своєрідна шана нашим захисникам, які роблять неможливе, боронячи нашу рідну землю!


 
Вишивка завжди була оберегом для українців – кожний стібок, кожний хрестик несе в собі величезний зміст та силу, що охороняє і береже людину, яка одягнена у вишиванку. І так само, як вишивка є оберегом для людини, так і нехай святкування Дня вишиванки стане своєрідним оберегом для нашої країни, запорукою неодмінної перемоги, майбутньої злагоди і беззаперечного збереження і примноження наших національних здобутків і цінностей! А кожна людина, яка сьогодні одягла вишитий одяг, таким своєрідним актом національної свідомості зробила свій особистий внесок у скору перемогу України!

З Днем вишиванки!