З Днем захисту дітей!

01 чер 2022

З Днем захисту дітей!

Сьогодні в усьому світі відзначають День захисту дітей. В Україні цього року святкування затьмарені війною.

Діти в усі часи були найдорожчим і найціннішим надбанням людства, але сьогодні у нашій країні відбуваються події, які руйнують саме поняття людяності та гідності. 

Не можна навіть уявити собі, що в ХХІ сторіччі у центрі Європи можуть гинути невинні діти. Але це відбувається, і маленькі українці за три місяці війни вже звикли до щоденних повітряних тривог, щоденних страшних новин та непевного майбутнього.

Але діти – це світлі промінчики Сонця, які щиро вірять у диво. Вони впевнені, що завтра неодмінно буде кращим, ніж сьогодні, і вже незабаром ми святкуватимемо нашу перемогу – перемогу України.

Не втрачають впевненості і діти працівників ТОВ «Черкасиенергозбут». Вони вірять у сили наших військових, і до Дня захисту дітей вирішили віддячити нашим захисникам та зробити перемогу України ближчою.

Наймолодші енергетики від усього серця робили поробки, малювали малюнки та писали листи зі щирою подякою хлопцям і дівчатам, які у прямому сенсі цього слова захищають їх дитинство та право на щасливе майбутнє. Усі ці творчі роботи вже сьогодні будуть передані адресатам, і ми сподіваємося, що такі правдиві світлі побажання надихнуть та підтримають наших захисників у складні часи.

Кожен учасник заходу отримав на згадку патріотичні футболку та кепку. Сподіваємося, вони стануть їм у нагоді, тому що Україна зараз у серці кожного, хто поділяє основні людські цінності.

Не забули у цей день і про наших маленьких підопічних - футболістів з команди "Титани". Їм для вдосконалення професійної майстерності до свята подарували новенькі футбольні м'ячі.

Коли дивишся у ці усміхнені обличчя, які просто вірять, і просто знають, що все неодмінно буде добре, усвідомлюєш, що по-іншому і бути не може!

Ми захистимо своїх дітей! Ми відвоюємо їх майбутнє! Ми зробимо усе, щоб вони щасливо жили у своїй вільній та незалежній країні!

З Днем захисту дітей!