Якість послуг ТОВ «Черкасиенергозбут» підтверджено міжнародними сертифікатами ISO

07 чер 2022

Якість послуг ТОВ «Черкасиенергозбут» підтверджено міжнародними сертифікатами ISO

На 2022 рік ТОВ «Черкасиенергозбут» поставило перед собою досить амбітні плани, а саме розробити та впровадити у компанії інтегровану систему управління якістю, охороною здоров’я та безпекою праці  згідно з вимогами міжнародних стандартів ДСТУ ISO 9001:2015 та ДСТУ ISO 45001:2019.

На заваді цим планам ледь не стала війна, втім, керівництво Товариства усвідомлює важливість підвищення якості робіт і послуг до європейського рівня, тому роботи тривали, не зважаючи на події у країні та на ринку електричної енергії.

Отримання сертифікату є досить тривалим процесом, який потребував кілька місяців кропіткої роботи, впровадження передових світових практик, перегляду системи менеджменту... 

І ось нарешті, наприкінці травня 2022 року ТОВ «Черкасиенергозбут» успішно пройшло зовнішній аудит і отримало сертифікати відповідності системи управління якості за вимогами ДСТУ ISO 45001:2019 «Системи управління охороною здоров'я та безпекою праці» та ДСТУ ISO 9001:2018 «Системи управління якістю».
Якість послуг ТОВ «Черкасиенергозбут» підтверджено міжнародними сертифікатами ISO
Для нашої компанії отримання сертифікатів ISO – це дійсно визначна подія, оскільки тепер висока якість наших послуг та дотримання усіх вимог охорони праці мають документальне підтвердження і є додатковою гарантією надійності для наших споживачів та партнерів.

Ці документи, з одного боку, підтверджують високий професійний рівень менеджменту та відкривають нові можливості для розвитку компанії і персоналу, а з іншого – передбачають постійну роботу, спрямовану на подальше підвищення якості та ефективності роботи Товариства.

Тому це є лише початком великого шляху, а ми, в свою чергу, висловлюємо щиру подяку нашим споживачам та партнерам, які допомагають нам стати кращими.

Дякуємо, що ви з нами!