Оплата рахунків для непобутових споживачів

11 сер 2022

Оплата рахунків для непобутових споживачів

Шановні непобутові споживачі! Нагадуємо вам про важливість правильної оплати рахунків за спожиту електричну енергію. 

Звертаємо вашу увагу, що оплата за спожиту електричну енергію має надходити виключно на поточний рахунок із спеціальним режимом використання електропостачальника.

Рахунки для оплати спожитої електричної енергії споживачів залишаються без змін:

Для непобутових споживачів, у яких з ТОВ «Черкасиенергозбут» укладено договір за вільними цінами – це рахунок:
UA303545070000026037323518812

Для непобутових споживачів, у яких з ТОВ «Черкасиенергозбут» укладено договір на універсальні послуги – це рахунок:
UA683545070000026038300518812

Зауважуємо, що особливістю рахунків зі спеціальним режимом використання є цифри «2603», тому при здійсненні оплати спожитої електроенергії переконайтеся у їх наявності в IBAN, який ви вводите.

Якщо ж споживач перерахує кошти за спожиту електроенергію на інший рахунок електропостачальника, то вони за заявою споживача або за власною ініціативою постачальника електричної енергії мають бути повернуті протягом 3 робочих днів з моменту їх отримання або з дня отримання від споживача інформації щодо його банківських реквізитів.

Отже, щоб уникнути зайвих турбот, завжди перевіряйте правильність рахунку IBAN – правильні рахунки наведені вище і завжди обов'язково зазначаються у документах на оплату.

Окремо зауважимо для побутових споживачів – реквізити на оплату за спожиту електричну енергію для вас також залишаються без змін!

Хочемо заспокоїти мешканців Черкаської області, які схвильовані зміною постачальника газу – вашим постачальником електричної енергії було і залишається ТОВ «Черкасиенергозбут». Тому усі кошти, які вірно оплачені вами на реквізити, що зазначені у квитанціях за спожиту електричну енергію, обов’язково надійдуть на ваш особовий рахунок.

Дякуємо за уважність!