ТОВ «Черкасиенергозбут» - 4 роки

14 вер 2022

ТОВ «Черкасиенергозбут» - 4 роки

Сьогодні наше Товариство відзначає свій 4-й день народження, 4 роки злагодженої роботи дружнього колективу ТОВ «Черкасиенергозбут».

Звісно, складний воєнний час не сприяє веселим святкуванням, але змушує замислитися, завдяки кому ми маємо змогу відзначити це свято.

Саме тому у цей день ми із вдячністю згадуємо наших героїчних захисників, які боронять свободу та незалежність України на лінії фронту, наших самовідданих волонтерів, які роблять усе можливе для наближення нашої перемоги, наші підприємства, які не зупинили свою роботу у складний час і забезпечують надійний тил для наших військових.

- Особисто від себе хочу подякувати працівникам ТОВ «Черкасиенергозбут». Саме ви є тими, хто залишився в Україні, хто своєю працею підтримує економіку у час, коли це максимально потрібно. Завдяки вашій свідомій громадянській позиції наше Товариство має змогу допомагати Збройним Силам України і посильно наближати перемогу добра справедливості.
Я пишаюся тим, що працюю разом з такими сміливими, відповідальними та позитивними людьми!
І нехай сьогодні у масштабах країни привід для святкування зовсім невеликий, але це – наше свято! Ми його заслуговуємо! І впевнений, що вже незабаром, завдяки особистому внеску кожного українця і, в тому числі, кожного працівника ТОВ «Черкасиенергозбут», ми отримаємо справжній привід для святкування – Перемогу України!
– привітав працівників Товариства директор Руслан Самойленко.

Вітаємо вас зі святом, колеги! І висловлюємо слова щирої подяки усім споживачам ТОВ «Черкасиенергозбут», завдяки яким ми продовжуємо працювати і прагнемо змінюватися на краще!